Sažetak programa u Noći muzeja

Ne znamo zašto, ali Karlovčani imaju problem s kvakom. U čemu je kvaka?
Kvaka je u tome što je to naprava koja služi za manualno otvaranje vrata i treba je pritisnuti kako bi se otvorila vrata za ulazak u mali kabinet čuda i portal u prošlost grada Karlovca - Paviljon Katzler.
Srednja i starija generacija Karlovčana znaju u čemu je kvaka. Mlađe generacije tek sada uče kako se može ući u mali Paviljon. Pomalo se čude jer Paviljon nema vrata na senzor, a i ne postoji drive-in za ulazak. Postoji kvaka!
Zato ćemo u Noći muzeja održavati kratke individualne tečajeve o upotrebi kvake, a u izlozima Paviljona Katzler moći će se pogledati izložba o - kvakama!

Program

18.00 - 22.00
div
Izložba "U čemu je kvaka?"
Izložba "U čemu je kvaka?" otvara se u Noći muzeja, a postavljena je u izlozima Paviljona Katzler koji su dostupni za razgled svaki dan od 0 - 24 sata tijekom cijele godine. Tema izložbe su, naravno - kvake, povijest i sadašnjost kvaka i brava na području grada Karlovca.
18.00 - 22.00
div
Portal u prošlost Karlovca
Interijer Paviljona Katzler priča priču o povijesti Karlovca i obitelji Katzler. Svaki od 300 eksponata ima svoju priču koju ćemo ispričati onima koji znaju slušati.
18.00 - 22.00
div
U čemu je kvaka?
Kratki tečaj upotrebe kvake na vratima.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Paviljon Katzler