Sažetak programa u Noći muzeja

Šantadur, centar baštine i održivog razvoja u Medulinu prvi se put pridružuje manifestaciji "Noć muzeja". Udruga Sakramenski koja vodi centar, u ovoj prigodi organizira posebnu edukativno-kreativnu radionicu za djecu, u suradnji s iznimnom gošćom, magistrom dizajna Anom Cvitić iz studija Moj Papir. U dvosatnoj radionici ručne izrade recikliranog papira, Ana će male polaznike podučiti znanju i vještini izrade papira u tehnici gotovo jednakoj onoj koja se koristila u Kini prije dvije tisuće godina. Prijave za radionicu su obavezne e-mailom na adresu centarsantadur@gmail.com.
U nastavku večeri i mali i veliki posjetitelji moći će u Šantaduru pogledati film iznenađenja.

Program

17.00 - 19.00
div
Radionica ručne izrade recikliranog papira - za djecu
Za posebnu edukativno-kreativnu radionicu za djecu u goste u centar Šantadur dolazi magistra dizajna Ana Cvitić iz studija-ateljea Moj Papir. U dvosatnoj radionici ručne izrade recikliranog papira, Ana će male polaznike podučiti znanju, vještini i tehnici skoro pa jednakoj onoj koja se koristila u Kini prije dvije tisuće godina.
20.00 - 22.00
div
Mini kino u Šantaduru - film iznenađenja
I mali i veliki posjetitelji moći će u prostoru Šantadura uživati u projekciji filma iznenađenja. Biti će to pravo malo, mini kino u Šantaduru, uz kokice i još poneku čarobnu grickalicu...

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Šantadur centar baštine i održivog razvoja, Udruga Sakramenski