Sažetak programa u Noći muzeja

Igra staklenim perlama u gostima - Izložba i radionica hrvatskog tradicijskog nakita od staklenog zrnja održat će se 25. siječnja 2024. u 19 sati u prostorijama Udruge Zelene i plave Sesvete, Kelekova 2.
Nakon otvorenja izložbe za sve posjetitelje biti će organizirana radionica etno nakita.

Pogledaj gore! Antički motivi na zagrebačkim pročeljima - Izložba u galeriji dvorane Narodnog sveučilišta "Sesvete" 25. siječnja 2024. u 13,30 sati. Radovi nastali kao rezultat projekta učenika i nastavnika Gimnazije Sesvete i Gimnazije Lucijana Vranjanina.

Program

19.00 - 22.00
div
Igra staklenim perlama u gostima - Izložba i radionica hrvatskog tradicijskog nakita od staklenog zrnja
Igra staklenim perlama u gostima - Izložba i radionica hrvatskog tradicijskog nakita od staklenog zrnja održat će se 25. siječnja 2024. u 19 sati u prostorijama Udruge Zelene i plave Sesvete, Kelekova 2. Nakon otvorenja izložbe za sve posjetitelje biti će organizirana radionica etno nakita.
13.30 - 15.00
div
Pogledaj gore! Antički motivi na zagrebačkim pročeljima
Mnogobrojni učenici aktivno su se uključili u projekt slušanjem predavanja profesorica voditeljica projekta te suradnika projekta, posjećivanjem zadanih lokacija po gradu Zagrebu i njihovim fotografiranjem, kao i izradom interaktivne karte u koju su ucrtali lokacije, unijeli tekst i fotografije, digitalnog slikovnog rječnika mitoloških likova te malog rječnika arhitektonskog nazivlja.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Narodno sveučilište Sesvete