Sažetak programa u Noći muzeja

Uz kostimirano stručno vodstvo kroz Stalni postav posjetitelji_ce moći će saznati brojne zanimljivosti i podatke o Zagorkinom privatnom životu, spisateljskoj karijeri, aktivističkom i feminističkom radu, svjetski priznatom angažmanu u političkom novinarstvu, kao i o programima koje se provodi Centar za ženske studije u ovom memorijalnom prostoru. Grupe od po 20-ak osoba ulazit će svakih 10-15 minuta.

S obzirom da ove godine obilježavamo 110 godina od početka izdavanja Zagorkinog romana "Republikanci", bit će organizirana nagradna igra “Zagorka nagrađuje”. Svi posjetitelji_ice dobit će prilikom ulaska u stan nekoliko pitanja na koja moraju odgovoriti, te svoj odgovor ubaciti u kutiju.

Program

18.00 - 22.00
div
Stručno vodstvo kroz Stalni postav
Uz kostimirano stručno vodstvo kroz Stalni postav posjetitelji_ce moći će saznati brojne zanimljivosti i podatke o Zagorkinom privatnom životu, spisateljskoj karijeri, aktivističkom i feminističkom radu, svjetski priznatom angažmanu u političkom novinarstvu, kao i o programima koje se provodi Centar za ženske studije u ovom memorijalnom prostoru. Grupe od po 20-ak osoba ulazit će svakih 10-15 min.
18.00 - 22.00
div
Zagorka nagrađuje
S obzirom da ove godine obilježavamo 110 godina od početka izdavanja Zagorkinog romana "Republikanci", bit će organizirana nagradna igra “Zagorka nagrađuje”. Svi posjetitelji_ice dobit će prilikom ulaska u stan nekoliko pitanja na koja moraju odgovoriti, te svoj odgovor ubaciti u kutiju. Dobitnike_ice će se izvući u ponedjeljak.

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Memorijalni stan Marije Jurić Zagorke/Centar za ženske studije