Sažetak programa u Noći muzeja

I ove godine NP "Sjeverni Velebit" svojim sudjelovanjem obilježit će 19. Noć muzeja na temu MUZEJI I NOVA PUBLIKA. Manifestacija će se održati u petak 26. siječnja 2024. godine u Kući Velebita u Krasnu, u periodu od 12 do 20 sati, a ulaz je besplatan na sve ponuđene sadržaje.

U sklopu ove manifestacije u 18 sati održat će se predstavljanje knjige “Tragom medvjeda”, autora Krunoslava Raca, nastale kao rezultat dva desetljeća istraživanja.

Ova jedinstvena knjiga svojevrsna je kombinacija autobiografije i stručne literature, a sam autor otvoreno dijeli svoja iskustva i spoznaje o medvjedima.

Uz obilazak stalnog postava Kuće Velebita, posjetitelji mogu razgledati i izložbu fotografija autora Ivana Vukušića.

Program

12.00 - 20.00
div
Obilazak postava Kuće Velebita
Besplatan obilazak stalnog postava Kuće Velebita
18.00 - 19.00
div
Predstavljanje knjige “Tragom medvjeda”, autora Krunoslava Raca
Predstavljanje knjige “Tragom medvjeda”, autora Krunoslava Raca, nastale kao rezultat dva desetljeća istraživanja. Ova jedinstvena knjiga svojevrsna je kombinacija autobiografije i stručne literature, a sam autor otvoreno dijeli svoja iskustva i spoznaje o medvjedima.
12.00 - 20.00
div
Izložba fotografija autora Ivana Vukušića
Uz obilazak stalnog postava Kuće Velebita, posjetitelji mogu razgledati i izložbu fotografija autora Ivana Vukušića s motivima velebitskih pejzaža i životinja

Galerija

Sadržaj i oblikovanje programa: Kuća Velebita